Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear , I have a problem with baxckup exec appliance 3600 E with Windows Server 2008 Enterprise R2 , you can not ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 31 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Does anyone know or have suggestions on the best method to upgrade the BE3600 appliance to R3, with the catch that I want to completely wipe all data on it?  Is there ...
Forum Discussion by chris.vanderlinden | 23 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hello All, I'd like to reopen a thread for the BE 15 upgrade on the BE 3600 R2/R3 appliance. Do I need to copy out the deduplication data from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nene | 21 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution We use LTO 800gb/1.6tb tapes but have noticed out used capacity versus data is significantly different. Most of the tapes are reporting used as 779.9gb of 781.5, but ...
Forum Discussion by Marcopolo | 20 Jul 2015 | 9 comments
I need a solution Hi... Are update BackupExec 15 for the Appliance was released as announced (July 6) ??? I did not get an update :( Regards ...run LiveUpdate and ...
Forum Discussion by Andrzej.K | 20 Jul 2015 | 11 comments
I need a solution It is the first time it happens, I have the feeling that not freeing up space, as could free up space? or check that it can be happening? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jonbs | 18 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Forgive my English first, I have configured a Hyper-V cluster with two nodes and a storage cabin. When I make a backup of the cluster gives me a different ...
Forum Discussion by Jonbs | 16 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Upgrade-Appliance is not a recognized Commandlet. Kindly assist on the way forward i need to upgrade backup exec 2012 to 2014. Anyone with  TECH215884 hotfix ...
Forum Discussion by willyrop18 | 08 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi,  I have a Windows cluster running MS SQL server. I want to install the backup agent on it in order to take the backup, I am wondering if I will install the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 05 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all, i'm having a strange problem with the update of remote agents from CASO to servers. Apparently everything works fine but i can't simply right ...
Forum Discussion by paolo.francolini | 03 Jun 2015 | 8 comments