Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, Our appliance is on 2012 R2 (pretty old). As R4 is out recently, I'd like to know if there is any dependency concerning the upgrade, e.g. R2 -> R3 ...
Forum Discussion by JPoon | 29 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, We all know BE can receive Windows security update via the web UI. Now I have found discrepancy in the "installed updates" tab between the CAS ...
Forum Discussion by JPoon | 28 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi there, Using the BE appliance 3600 R2 2012, is it possible to customize the time to run the automatic update in the web console, as shown in the screen shot? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JPoon | 19 May 2015 | 6 comments
I need a solution Hello, just some quick ones. 1. As captioned, is the new BE 15 applicable to 3600 appliance? 2. If not, for BE 2014 upgrade, is it seamless? (all backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JPoon | 12 May 2015 | 2 comments
I need a solution I setup my 3600 to backup a server full / Incrim for a few months just to dedupe  locally now a tape is being required so I installed a quantum ulta 5 half height tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vaux5566 | 07 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hey guys, I am having an interesting problem with one of my backups that has been quite frustrating lately. Just to give you a rundown of our setup: I have a Backup ...
Forum Discussion by WTyndall | 06 May 2015 | 3 comments
According to BE technotes, I cannot get GRT backups for my VMware guests running Windows when my BE appliance is not equal to or greater than the guest O/S.  So when will the 3600 appliance be upgraded to Windows 2012 R2?  And what will we have to do to ...
Idea by 293201847 | 27 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution We just upgraded one of our two 3600 appliances to R3 and when we launch the Backup Exec Administration Console from the Web GUI  we get "Access Denied" the ...
Forum Discussion by rbiddleFSC | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I am trying to restore a file from Dec 29 2013 tape.  I ran catalog, and can see the data set.  But when I browse for the file I need to restore, I only get to the ...
Forum Discussion by TBarstow | 12 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 4 comments