Video Screencast Help

Search

Search results

No I need a solution Hi BB, I am planning to do an upgrade of the appliance so i can have it running BE 2014 as ...
Forum Discussion by Nene | 27 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a problem, when i want use a barcode with a LTO6. I have a StorageTek Oracle Library SL150 with tape LTO6, y create a coderule. provider = oracle ...
Forum Discussion by charlesgoat | 21 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hello People, I am back with my queries. lol I need some help as usual. I updated the Backup Exec 3600 R3 appliance with 2014 SP2 from Liveupdate. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nene | 21 Jan 2015 | 15 comments
I need a solution I am trying to restore a file from Dec 29 2013 tape.  I ran catalog, and can see the data set.  But when I browse for the file I need to restore, I only get to the ...
Forum Discussion by TBarstow | 12 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi guys, I was trying to change the BESA from the default one. But since I failed to do so using the RemoteLaunch (Configuraton and Settings -> Backup Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JJJoe | 08 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution hi, try updating yesterday one of my Symantec 3600 appliance, after connecting with powershell and run the necessary commands, I get the following error but ...
Forum Discussion by txetxo | 31 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I've been using a BE 3600 appliance for a couple of years now and I keep running up against the deduplication store filling the internal storage array. I'd ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Snuffy | 15 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,  Could someone tell me what is the function of "backup exec vss provider" ? How does it benefit the backup process ? It is set to manual in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 14 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I upgrade my appliance to 3600.R3 and it was upgraded successfully. I further installed via live update SP1 and hotfix-225092. Now when I upgraded the agent on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 11 Dec 2014 | 6 comments