Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All,   We just confirm, can we use one MS SQL 2008/R2 (Ent) server for both SEP and CMS 7.5. We are implementing for 30000 nodes of SEP and CMS with two ...
Forum Discussion by Mahi107 | 24 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, Have any of you seen this error before? (/var/log/nukona/appstore.log) timestamp=2014-03-21 ...
Forum Discussion by chittyserv | 21 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi im setting up an on premise version of Appcenter 4.3.1. I have uploaded the code signing cert & when I choose the mobileprovision file it does not give me any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chittyserv | 21 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All,   I have been facing an issue trying to create a demo appcenterhq.com website for my customer. But i am receiving the below email from Symantec ...
Forum Discussion by anis.ghorayeb | 05 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution Is it possible to use local IDP to authenticate apps with web clip client?  I've attempted to do so and when I open the app, it shows a black screen and then goes ...
Forum Discussion by APEZ | 14 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution HI, I am using Secure Email on Android. The problem is every time I set up a signature for email (both text and htttp) - it is working initially but after few ...
Forum Discussion by SebastianZ | 07 Feb 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) This week I took a case where the user couldn't syncronize his contacts with Secure Email for iOS (App Center) because he has ...
Forum Discussion by Max Viggiano | 23 Jan 2014 | 0 comments
I need a solution   I try to migrate app center version 4.1.16 to 4.2      Our systems   App Center 4.1.16 on CentOS 5.8 External Databases MySQL 5.1 on ...
Forum Discussion by PHRAIWAN | 27 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution HI all,   Ok so I have App Center. Deployed them and spread out the Redemtion codes for Apps. Then the new Manage VPP option came along.   Well we had ...
Forum Discussion by amvaughn | 19 Dec 2013 | 2 comments
I need a solution hello, i'm testing Symatnec App Center. i was trying to configure Authentication with AD... i mean that users could authenticate with app center with their ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Constantine | 06 Dec 2013 | 6 comments