Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Every other day I get 2 emails from my Symantec Cloud alerts.  I can not find any reference to these and have no idea what is causing the attack.  How can I fix this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fredd4u | 22 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, Recently added a 2012 R2 Full install with Hyper-V role hosting two VM,  2008 R2 running Exchange 2010 2012 R2 as DC, FPS. I have created a ...
Forum Discussion by SavvyXeus | 13 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution   All, As this is the first major software update since I use Symantec cloud Endpoint I'm a bit in the dark on the correct procedures, hope you can help. ...
Forum Discussion by Mike - Prosum | 11 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution With the recent notice that Endpoint security was going from 20.4.0.40 to 21.5.0.19, I just realized I don't know the anser to the question: How does the ...
Forum Discussion by kahml | 10 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution On Monday, October 6, one of the computers at a client site had the prompt to reboot following the update to the latest Endpoint client version. Ever since, it has ...
Forum Discussion by kahml | 09 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution On my Partner Management Console, there is this widget (lower right hand side of page): The questions I have are simple: What, exactly, is a disabled ...
Forum Discussion by kahml | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution We are using SEP small business edition cloud version for our Windows servers. Now, we want to have SEP cloud to manager out Linux servers as well. However, It ...
Forum Discussion by DheerajK | 29 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I deploy SEP 2013 by GPO. It works fine for some computer where as for this others it doesn't work. In the symantec log message of these computers, I ...
Forum Discussion by Eric971 | 25 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I try to deploy the msi by GPO that I get from SymantecPackageExtrator. I have respected the following procedure: ...
Forum Discussion by Eric971 | 23 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution According to the Symantec.cloud Administrator's Guide, I can install SEP.cloud on a client computer that is currently running SEP 12.1.x, and have the ...
Forum Discussion by kahml | 19 Sep 2014 | 2 comments