Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution I'm migrating to new hard drives in a Dell R720 server, with the PERC6i controller. I'm running SSR2013 11.0.2. Here is my plan, let me know if I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Robvm | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Do you need a license for each agent with SSR? Trying to install an agent but is asking for a license key. I thought you only needed a license for the console. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by St123 | 13 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi! I am evaluating Symantec System Recovery 2013 and backed up a Hyper-V VM from the Hyper-V host (Windows Server 2012 R2). This seems to work fine so far. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anguel | 11 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi I have a customer that earlier this year were attacked by a "ransomware" virus, that encrypted all data on two Windows 2008 servers. The customer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Peter Marker | 11 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi! On our good old Windows XP machines for backup and recovery in our small business we used Symantec's Norton Ghost and Acronis True Image. Now we are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anguel | 09 Apr 2014 | 16 comments
I need a solution For years I used "Ghost" for my backup and revovery without any problems. Now I started with SSR 2013 on Win 7 64bit. When I first needed a restore I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by M.N | 30 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All,   I'm having an issue with System Recovery 2013 backing up to an Iomega NAS, Please see the below error:   Error EC8F17B7: Cannot create ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Triven | 25 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Community members, I have a problem opening my recovery point in explorer.The Scheduled incremental point is successfull without any errors.I had tried to run a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by najmulhasan | 23 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution hi! I have this problem help find the solution PRECONDITION failed, UmResourceWin::GetLoad: UmResourceWin.cpp(346): mResourceHandle != NULL.'. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LightofHeaVeN- | 04 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hi all, With the release of SSR 2013 SP 2 a few weeks ago, SSR 2013 finally became compatible with Win 8.1.  Now I see that Microsoft is going to issue an update ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CQ | 18 Mar 2014 | 16 comments