Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have the entire year of 2013 backups in my history that are not available.  They all have blue question mark icons instead of the green check mark.  I would like to ...
Forum Discussion by cddefo | 05 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all! I have problems with SSR 2013R2. Trying to backup to our Synology EDS14 SMB share, i am getting the following error when it comes to "My Computer ...
Forum Discussion by marcosergi | 04 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution We are having major problems trying to load the correct network driver for HP blade servers located in a HP C7000 blade chassis.  We have HP BL460c Generation 8 ...
Forum Discussion by mthrall | 04 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I have an issue with SSR2013 R2 respectively with LOR, I can backup computers to network destination, but I’m not able to recover a computer from the SSR ...
Forum Discussion by JohnKu | 03 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Good afternoon, we have one policy to execute backups jobs to a NAS between 10am - 2pm and another for home users to execute at 12:45 to an external Drive. there is ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I am not able to install SSRS on windows server 2012R2. When i try to click installation from browser it opens up another window and dies in few seconds. I don't ...
Forum Discussion by sqlservergeek | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I installed this for myself and for a client in mid-2014. Now, the client's installation seems to have gone wrong and I need to re-install. Sadly, the ...
Forum Discussion by sirlesking | 23 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I can't get my recovery CD to communicate with devices on my network.  I tried DHCP first, which clearly timed out and didn't give me an address on my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BGood | 22 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I have change from Ghost to SSR 2013 R1 on my 64 bit system.  After some learning all is working OK.  I suggested my son use SSR on his new 32 bit laptop.  During the ...
Forum Discussion by TenOC | 19 Feb 2015 | 4 comments