Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I know that we did this in 7.1 and that there's a great document on what to change/add in the EmailMonitor workflow to make this happen. What we'd like is ...
Forum Discussion by jpellet2 | 27 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution This is the second part of a two-part question. I broke them apart to help people feel they can answer one piece and not the other. What I am looking to do is to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 19 May 2014 | 4 comments
I need a solution This is the first part of a two-part question. I broke them apart to help people feel they can answer one piece and not the other. What I am looking to do is to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 19 May 2014 | 9 comments
I need a solution This topic has been circling for a while but I'd like some to talk a little more about it. What we'd like to do is assign an incident to a specific queue and ...
Forum Discussion by jpellet2 | 05 Mar 2014 | 2 comments
It would be nice to add the ability to create our own request channels so that we can use them inside of the incident, change and problem rulesets as well as running reports against them. The idea is that we can use custom forms with their own request ...
Idea by jpellet2 | 13 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution I have found what I believe to be another bug or quirk in ServiceDesk. We have finalized a complete migration to 7.5 and everything has been working OK. With the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 13 Feb 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I know that Symantec doesn't like to talk a lot about upcoming releases or what might be in store but, on the off chance someone ...
Forum Discussion by jpellet2 | 31 Jan 2014 | 7 comments
This one should be simple. In the latest ServiceDesk 7.5 release, the Password Hint on a user account is set to be required. This might be good for ad-hoc users however when you import from AD, most users wouldn't be resetting their ServiceDesk ...
Idea by jpellet2 | 24 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution We have fixed/repaired most of our SSL issues in ServiceDesk but we are still running into a few smaller issues, specifically around data services. We installed SD ...
Forum Discussion by jpellet2 | 21 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution We're having this issue and can't quite seem to see what's going on. We send an email from SD (7.5) using an email template. At the bottom we have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 17 Jan 2014 | 2 comments