Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution hi, i have configure an SLP on my netbackup server.  The SLP first backups the data to Disk and then replicates it to my DR site. I want to configure the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kamalbhuttoo | 23 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello guys, As i was installing bare metal restore on Master server, i have faced folowing error Starting the NetBackup Bare Metal Restore daemon. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arsalanali | 14 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution I'm getting many columns when using bpdbjobs -most_columns. I'm unable to find what is the column name. Can anyone help me in this? The sample output is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by King25may | 12 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I've got a strange issue on AIX media servers after upgrade to 7.6. Filesystem /usr gets full because of inodes not released properly (some files are not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marek Kedzierski | 07 Jan 2015 | 17 comments
I need a solution Hi, When tapes are loaded in the library, few tapes are automatically moving to "Unintialed" volume pool. We'll move those tapes to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by King25may | 30 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Dear all, My NetBackup environment. Master server OS : AIX 6.1 Netbackup Ver. 7.5.0.4 I use x-manager to open netbackup console . Run command ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Zakirkhan1069@G... | 16 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have 5 media server which is configured in one storage unit group for load balancing, now the seniro is that i am facing connectivity issue with one of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sachii | 15 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi  I wonder why the process vbsd.bin always utilize a lot of CPU resource ( always > 10%) after I configured the VBS on it. What does it do? Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by supaprapat | 08 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, We got the below error when restore control file from netbackup. run { allocate channel ch1 type 'sbt_tape' ...
This issue has been solved
Forum Discussion by raj555551 | 05 Dec 2014 | 2 comments