Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, we have upgraded from 7.5.0.6 to 7.6.1, also the jnbSA on remote site. The old one was installed on a 32bit Citrix environment and was working properly. The ...
Forum Discussion by mchrist | 26 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I was trying to generate bpclimagelist for a team who do not have either root access or suexec. I was able to generate for other unix clients except AIX. ...
Forum Discussion by lax2212 | 25 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello,  I'm facing the same issue as Don_w on this topic :  http://www.symantec.com/connect/forums/db2-backup-difference-retention Our client need to ...
Forum Discussion by oxya-sophia | 13 May 2015 | 3 comments
I need a solution I'm getting this server when trying to execute the command  bpdbjobs -most_columns -noheader -M Master_server2. Please help!!!!! I'm executing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by King25may | 06 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, i need some help. Am configuring the rman backup using netbackup 7.6. am getting the following issues. can anyone help please: 05/06/2015 15:22:12 - Info ...
Forum Discussion by kamalbhuttoo | 06 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have implemented NetBackup 7.6.0.4 replication director with NetApp FAS 7-Mode arrays 8.2.1. Master is AIX, but Media is a Win 2008R2. I'm using ...
Forum Discussion by Renaud Touillet | 27 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Why we set robot path to one of the drive in tape library and how we can check on which drive that path is set from master server cmd on AIX. And what will happen if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bradman | 24 Apr 2015 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, We are using  AIX 7.1 server and Netbackup 7.5. Only root user has access to Netbackup for backup and recovery. Root umask is ...
Forum Discussion by firdausnashir | 23 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone. We have a Data Domain, model 4500 and we try to use DD Boost for Symantec NBU. But in this moment the configuration on the media servers has an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carlos V | 23 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hello everyone Somebody can help me to check where is the reason about the status code. Last week we had to  insert on the library 100 cartridges to minimize this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carlos V | 22 Apr 2015 | 5 comments