Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution 08/07/2013 12:20:03 - Info nbjm (pid=181136) starting backup job (jobid=1109952) for client Clientxyz, policy vmware_backup, schedule Monthly 08/07/2013 12:20:03 - ...
Forum Discussion by yngrblajay | 07 Aug 2013 | 4 comments
I need a solution Hi Team, Incremental backups for a vmware client fails with 13 error or 52 error, but the same client when backed up with full backup gets successfull. Size of ...
Forum Discussion by yngrblajay | 31 Jul 2013 | 1 comment
I need a solution Backup job for the media server fails with the 52 error code, But the same media server successfully completes the backup for other clients. It fails for self with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yngrblajay | 05 Jul 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, Our Netbackup environment is large with 4 master servers and 1500 clients. We are seeing discrepencies in the backup jobs. Mostly we are concerned about ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yngrblajay | 11 Jun 2013 | 4 comments
I need a solution Hi Team, We are running Netbackup Master on AIX 5.3 with netbackup version of 7.1.0.4. Now we have configured the drives on windows media server. Below is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yngrblajay | 08 May 2013 | 12 comments
I need a solution Backup jobs on the media server getting failed with file read error. Media server has the Basic Disk configured to the storage unit, it doesnt have the tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yngrblajay | 07 May 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, I am looking out to generate a report in my environment with nbaudit report it should not have the details of restore jobs and job details. Report should ...
Forum Discussion by yngrblajay | 25 Apr 2013 | 2 comments
I need a solution Hi, We have a scenario where backup images got expired as per retention period. We know that images are available at offsite in the media now we need to find ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yngrblajay | 18 Apr 2013 | 3 comments
I need a solution We are facing an issue in delayed reporting of the vault reports generated. There is a latency in the report generation, in the vault configuration we have enabled ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yngrblajay | 10 Apr 2013 | 2 comments
I need a solution Previously few of the media were labelled with the Last Six characters of the bar code inventory rule, Now all the rest follow the First Six. Now I need a solution ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yngrblajay | 27 Mar 2013 | 2 comments