Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All, I am sturggling to on DS 7.6 while capturing the Image on Windows 8.1 or Windows 7 OS. Error I am getting is "Exception has occured in ...
Forum Discussion by rajeshm_81 | 13 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hi. I am new to Altiris... I am comming from SCCM and Capainstaller. Is it possible to deploy a new computer direct from PXE, today I can choose with PXE i ...
Forum Discussion by foko | 09 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi guys,  Hopefully someone can help with this.  I recently upgraded my server (running 2012R2) to SMP 7.6. Everything is still working, images are still ...
This issue has been solved
Forum Discussion by krystasch | 19 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, one of my customer has bought a bunch of Dell XPS 12. Now we've to reinstall all the devices with Windows 8.1 as a scripted installation. First of ...
Forum Discussion by nessaja | 02 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hey all, Quick question.  Has anyone out there succefully imaged and deployed windows sureface 3 pro tabets?  We have 10 to deploy and are using altiris DS6.9sp4 ...
Forum Discussion by jomelia | 11 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Hello all, I'm trying to pxe boot a tablet connected to a docking and get the following error pxe-e07 network device error . Although before receiving ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mace100 | 17 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution Hello,  Currently I used HyperV Gen 2 (UEFI) to create our corporate images. Before when using HyperV Gen 1 (Reg Bios) I could boot off the boot iso i created ...
Forum Discussion by hmh_it | 22 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution I'm trying to boot a HP Elitedesk 800 G1 into WinPE x64 but not work. Is trying to get ip from DHCP. The x64 driver listed in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tbotassio | 12 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hey Guys,  Just wondering for those that have successfully captured a Windows 8.1 image for redeployment, what are your steps. Mine is: 1. Prepare For ...
Forum Discussion by hmh_it | 12 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, Were currently running Altiris NS 7.5.3153. So right now i have a Windows 8.1 machine that i built in HyperV that I have Installed some standard corp apps ...
Forum Discussion by hmh_it | 05 Sep 2014 | 3 comments