Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution On launching Symantec System Recovery from quick launch toolbar or program shortcut, the VProConsole, splash bitmap window opens but the console fails to open. ...
Forum Discussion by ExpressTalents | 20 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi! I have installed SSR 2013 (R1) on about 10 current Dell Optiplex PCs with Win 8.1 Pro (Update 1). I have setup two simple daily backups: One full backup to a ...
Forum Discussion by Anguel | 10 Nov 2014 | 45 comments
I need a solution To  create a new (extended) System Recovery Disc under SSR 2013 R2 I learnt that I need to install Windows ADK before. Can I delete ADK after the creation of the ...
Forum Discussion by MchBr | 10 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution hi, I have to mastering many computers in a very short period of time, Use the Quick Tools Ghost Server and launch the image for ethernet it takes too long ...
Forum Discussion by LuisAngel@Inf | 08 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Latest version a SSR 2013, 11.0.2.49853 on Win 8.1 on 2 computers. On one it is set for 3 Independent Recover points for a backup set of C:, an ESP drive, and K: ...
Forum Discussion by IrvS | 07 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution I have tried to produce a bootable USB drive using Symantec System recovery v11.0.2 to boot my Surface Pro 3 in Win 8.1. The Symantec System Recovery program appears ...
Forum Discussion by debit281 | 01 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution Can someone please confirm I can use Symantec System Recovery Desktop on Windows 8.1 Home Premium? The compatibility document uploaded to your site states this ...
Forum Discussion by SymmConnect | 29 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi! I'm want to restore my windows installation to a new larger disk drive using SSR 2013. How do I do that? /Måns ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mtanneryd | 26 Oct 2014 | 17 comments
I need a solution I have a Thinkpad T530 and I have several backups taken with SSR 2013. I am trying to restore a complete backup to a new disk but it fails complaining on UEFI/BIOS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mtanneryd | 23 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, The BESR job is failing with the following error: (-- The job failed with the following error: The directory is invalid. What could be the reason ...
Forum Discussion by lanloun | 13 Oct 2014 | 6 comments