Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution   10/10/2014 05:45:45 - begin writing 10/10/2014 05:46:37 - Info bpbkar (pid=0) 1571 entries sent to bpdbm 10/10/2014 05:46:50 - Info bpbkar (pid=0) 1575 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ankit Maheshwari | 10 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hello Friends, My master Server is Windows 2008 R2  Netbackup 7.5.0.7   I try to restart Netbackup Services as Below NetBackup 7.5 -- Startup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hannible | 07 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution HI all, in my laptop I use regularly java console 7.1 and 7.5 while the 7.6 doesn' t work. In my laptop I have administrator credential and I launched the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stucci | 30 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Running NetBackup 7.6.0.2 on a Windows server. I setup the backup policies to do inline copies, such that copy 1 goes to an onsite tape pool and copy 2 goes to an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LT2013 | 29 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hello Guys, I was prepraing the steps to disastery recovery for Netbackup, Can anyone check and suggest if any addition is required.    disaster recovery ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gurminder singh | 09 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All,   I have issue on with One of the DFSR bacukp, One backup stream is failing with error code 13, Backup job start and write data for few bytes and ...
Forum Discussion by gurminder singh | 22 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All, We have a Image on a Media at a different location we moved the Media to another location and imported the image on the New Master Server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hannible | 21 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution I installed a new environment, running 7.6 on single Windows master/media server (call it NBmaster). I need to test catalog recovery to a different server, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LT2013 | 14 Aug 2014 | 11 comments
I need a solution Hello All,   Flash backup is failing with error 156, I added this server in normal windows policy its working fine.   bpcd and bpfis logs are attached. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gurminder singh | 13 Aug 2014 | 13 comments
I need a solution Hi All, I have a issue with a backup of windows 8 client. It's a VM. Backup rate is very slow on it. Speed is 1gbps. I tried the multiplexing. Changed the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stiva | 05 Aug 2014 | 6 comments