Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I need to know steps for create task for start or stop window service on client via altiris 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BankMSC | 22 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution I’m having issue with one client PC and it’s giving following error every day and I was wondering if anyone have seen this before and know any fix? Error: Altiris ...
Forum Discussion by bha_gam | 24 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution My task server status on each SMA is show "Not Registered" but SMA on altiris server has work properly. ...
Forum Discussion by BankMSC | 09 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution I try to config for promote site server of the client on each branch but I can't check or enable task service and package service on targer client. I've ...
Forum Discussion by BankMSC | 15 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello,  I'm having trouble connecting RAAD (v2.1.24.0) with four desktop PC, that have XP SP3 installed.  The Message error is, "Not able to connect ...
Forum Discussion by ezmartinez | 18 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Is it possible to call an uninstall from a folder on an machine. The software itself, is unmanaged. We have an application that has an unisntall.exe that I can run ...
Forum Discussion by BJHughey | 01 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi , I need to remove Microsoft Visual Studio 6.0 Enterprise Edition remotely from 2-3 systems for which " MSIEXEC " not available . Can anyone help ...
Forum Discussion by vinayak patil | 17 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I have an Altiris 7.1 site/task server running Windows Server 2008 R2 SP1 and clients running a mix of Windows XP Pro SP3 and Windows 7 Pro SP1.  When a physical ...
Forum Discussion by NLeonard | 01 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Support, I am creating one task for workgroup to domain joining and apply one machine but the task in not come on machine i was seen in the console its showing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sachin Sawant | 26 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution I'm developing an automated process to migrate our users form XP to Win 7. Our XP Image has a single partiion and I'm using PCTransplant to backup user ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tsutomu | 23 Feb 2014 | 1 comment