Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution I am trying to upload a chipset driver ich8 for our Dell Optiplex 745's. The chipset driver fails everytime.   1 driver(s) were attempted for import. 0 ...
Forum Discussion by MJammer | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I'm trying to migrate from win xp to win7, when booting Lenovo 9645 to winpe4.0 x86 it says: Validating the network connection <validation ...
Forum Discussion by kong100 | 17 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution the below pic when we run the task from our server to install image win 7 on the cliant pc ,and i have restart the pc 3 ,10 times but still the same issue ,"the ...
Forum Discussion by ibrahem | 29 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution We are using Altiris 7.5, I had to create a new image due to new agent and plug-ins. My image is built off of a VM. I made a mistake on my create image job; I put in a ...
Forum Discussion by MJammer | 10 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution Hi everybody, I am a newbie in this forum. I have a new task to handle about few thousands of PCs remotely. The environment here in my organization is having ...
Forum Discussion by tlau003 | 11 Mar 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I was trying to deploy a Windows XP 32bit image to a new HP Z220 machine, which has an NVIDIA NVS 510 video card. All the drivers is working fine except by this ...
Forum Discussion by Felipe Cespedes | 20 Dec 2013 | 0 comments
I need a solution I am currently Migrating from Windows XP to Windows 7 using Altiris Deployment 7.1 and Ghost. I am trying to use the Preserve Files tab when applying the image. When I ...
Forum Discussion by theb1g | 19 Dec 2013 | 0 comments
I need a solution I have a software update policy for Adobe and I noticed that some updates are turned on (with green color marking) and some are turned off (in red).  What does this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by la_ripper | 20 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution Hello. I just started a new job a month ago that uses Altiris for imaging and software deployment. My previous job I used strictly Group Policy to push software out. ...
Forum Discussion by Dustin.Alcock | 18 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution I just came into an environment that uses Altiris 6.9. How it's set up is that you apply the job to install the OS, and then you have to manually rename the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dustin.Alcock | 15 Nov 2013 | 2 comments