Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Target devices: DataTraveler 100 G3 Source computers: Microsoft Windows XP desktop computers As I am not familiar with the features of Symantec 12.1.3001.165 and ...
Forum Discussion by AIS-TRP | 19 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   We had two users within our work place who clicked the same link in a email that was malicious. We ran a full scan on both PCs and one of the PCs showed ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 31 May 2014 | 3 comments
I need a solution Server Hosting Symantec - Windows 2003 - Symantec Endpoint Protection Small Business Edition Version: 12.1.3001.165 Problem - We have an issue with a clients PC - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RodneyC | 21 May 2014 | 7 comments
I need a solution Greetings! First of all, I would like to apologize if my question was already answered in another posts but I already searched for couple of hours but to no avail. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khyqo | 28 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Run SymantecEndpoint_12.1.4_MP1_Win32Client with setup.exe, it can't execute. Tried to run sep.msi, it started to install, but end up with error message : ...
Forum Discussion by bhsit | 27 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution Hi.  I just installed 12.1.4 on another external site.  I set this one up as I have many others.  For the GUP option I used "multiple gups" and called out 4 ...
Forum Discussion by thedietz | 03 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution What is the difference between SEPPrep and AppRemover found the in the SEP 12.1.4 deployment package? (I see taht SEPprep is officially targeted for SEP 11.x) We ...
This issue has been solved
Forum Discussion by florin.d | 17 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution We're on 12.1.1 and though testing went well, when I upgraded the office to 12.1.2 last year we got hit by the nasty network bug that affected XP and made the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by James SBI | 15 Jan 2014 | 11 comments
I need a solution I am currently on SEP 12.1.1000.157 RU1.  We have a mixture of XP & Win7 PC's on our network (1 server).  I began the setup of our first Win8 PC today.  After ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MarshaE | 20 Dec 2013 | 1 comment
I need a solution Helloo, when i upgraded the symantec, this msg will apper, when i press no it will hang and when i press yes the program will not run any more until i repair , what ...
Forum Discussion by waelhilal | 17 Dec 2013 | 8 comments