Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution My task server status on each SMA is show "Not Registered" but SMA on altiris server has work properly. ...
Forum Discussion by BankMSC | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I have PCAnywhere 11 on my host and remote computers and  I use modems for connections. After the end of the first remote session I cannot connect to host computer any ...
Forum Discussion by Bior53 | 26 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution hi, having problem with pcanywhere, not sure whether post to the correct forum. monitor a win xp system a few years already, installed pcanywhere host ver 12.5, ...
Forum Discussion by tangsme | 16 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution I try to config for promote site server of the client on each branch but I can't check or enable task service and package service on targer client. I've ...
Forum Discussion by BankMSC | 15 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution I am trying to upload a chipset driver ich8 for our Dell Optiplex 745's. The chipset driver fails everytime.   1 driver(s) were attempted for import. 0 ...
Forum Discussion by MJammer | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am trying to create some menus using HTA & VB scripts. But I see we donot have the required support in the WinPe created by GSS 2.5. Is there a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BasaveshBalikai | 25 Aug 2014 | 10 comments
I need a solution Previously, on PCDOS, I have used these tools to get some logic going before I decide to call the ghost.exe to restore a image. Now that I have moved to WinPE, do ...
Forum Discussion by BasaveshBalikai | 20 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I am trying to run some applications on WinPE. I have writter these applications, compiled on Visual Studio 2010. I see the ghost32.exe whihc is a similar ...
Forum Discussion by BasaveshBalikai | 19 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I'm trying to migrate from win xp to win7, when booting Lenovo 9645 to winpe4.0 x86 it says: Validating the network connection <validation ...
Forum Discussion by kong100 | 17 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Guys   i am trying to package Citrix enterprice receiver this package get comply but when i try to install on my test machine its give me error. In ...
Forum Discussion by Sandy_Shetty | 13 Aug 2014 | 7 comments