Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Team, Can you tell me how to install Symantec DLP 14.0 in Citrix Xen VDI machines, can you share me the steps for installing DLP in VDI. Thanks & ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohan.g3 | 04 Feb 2016 | 1 comment
I need a solution I am beginning the 1st of a number of  migrations from On Prem Symantec EP to Sym Cloud EP for clients and am working on my 1st client site I've created ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mbkitmgr | 03 Feb 2016 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone, I went through a couple of your on SEP and would really appreciate some help from your end. I am in the process of starting a new venture wherein i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by User0511 | 28 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution Is there anyway to have the SEP agent run a script or program as elevated or as admin?  1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rbalaa | 26 Jan 2016 | 3 comments
I need a solution I have recently installed LUA and got it all configured and downloading defs fine. I have configured the download schedule for the downloads. On SEPM I have edit ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Magic Hammer | 26 Jan 2016 | 4 comments
I need a solution Hello, I have problem with web site www.vyrava.sk. log from SEP: 22.1.2016 12:23:26    Intrusion Prevention    Critical    Incoming    TCP    37.9.175.19   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by luben | 26 Jan 2016 | 4 comments
I need a solution I am working on a project where the incident response would like to be moved to the department head but am running into an issue: How do I automatically assign users ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jjesse | 22 Jan 2016 | 3 comments
I need a solution Hi Having some issues trying to deploy the automation folder install. We were before hand having issues installing the agent onto a windows 10 machine for testing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gsheal | 21 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution Is it possible to upload the base Windows 10 Pro volume license ISO and create an image deployment job around it in Altiris 7.6 HF7? We want to use a base OS with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gh0st | 20 Jan 2016 | 19 comments
I need a solution Hi there Currently we are testing GSS3 for rollout and retire 2.5. We are coming up with a weird issue regards winpe. Having followed all the videos and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gsheal | 20 Jan 2016 | 2 comments