Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I believe I am fairly decent at the monstrosity that is Security in SMP. Although, this one is eluding me. I have created a some custom roles and I would like to ...
Forum Discussion by donald.noah | 01 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Folks, I am upgrading Altiris Agent from 7.1 to 7.6. We have created new SMP 7.6 server and wanted to upgrade the old agents from 7.1 server. In this ...
Forum Discussion by rajeshm_81 | 24 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution How to publish the report in internal portal instead giving access to user to see the symantec management console to pull the reports want to publish all my ...
Forum Discussion by Mark@Altiris | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution We recently replaced some of our site servers with 2012.  I configured IIS the same with 6 compatibility etc, task server works fine, but for the package codebases it ...
Forum Discussion by SonicGT | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution How to check package replication by using SQl query or other alternate way 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 04 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I like to issue a read only access to my management console to group of users. they should have only access to console page not supposed to have option for ...
Forum Discussion by Mark@Altiris | 04 Jun 2015 | 9 comments
I need a solution We have built out many Jobs/Tasks for our Deskside Technicians to use to deploy individual software to desktops when someone has request that software to be installed. ...
Forum Discussion by JohnVee | 15 May 2015 | 4 comments
I need a solution Good day, We received a request from a software vendor to generate a report of all our machines, and software that are installed on the machine including the path ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pedrodaltoe | 02 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, needing some help with some cloud enablment questions. (7.5 SP1 HF5) 1. Do we only have to open the ports between GW and SMP plus only Site servers ...
Forum Discussion by skhs | 27 Mar 2015 | 4 comments