Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution greetings. How I earned my license time? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alejo24 | 05 May 2015 | 3 comments
I need a solution Everytime I run a backup of my MS Exchange 2013, I receive a failure when the catalog fails to complete. Each time it has been the error stated in my title. I am ...
Forum Discussion by mbrackey | 04 May 2015 | 2 comments
I need a solution BE 2014 Sp 2 Host Hyper-V server 2012 with 4 server 2012 guests. All have the latest updates. All agents have been updated and are advertising to the backup ...
Forum Discussion by Razornet | 03 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hello Everyone i have serious problem with Backup Exec Admin Console, its very Slow , Sometime its take 15 minutes to open the console , editing the jobs are worst ...
Forum Discussion by mgmasterv2 | 02 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hallo zusammen  Ich habe hier eine Umgebung mit einem CASO und 2 MBES unter Backup Exec 2015 aufgebaut.  beide MBES melden sich am CASO und können von dort ...
Forum Discussion by Runnel | 30 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution We all know that backup exec supports only T10 supported hardware, is there a way to find where it supports or not ? Suggestions please... You can check the ...
Forum Discussion by Doolze | 29 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution im using BE 14.1 SP2 and last hotfix applied, with a server 2012R2, and Local Disk storage. Suddenly Job holds in queued and stay forever until manually cancel. ...
Forum Discussion by Julio Liquidano | 25 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I am getting the following events from our newly build server 2012 r2 server with BE 15. I am not sure what is causing this issue, but it appears to be related to BE ...
Forum Discussion by Vdang | 24 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Morning guys, I have a question about the cmdlet "Get-BEBackupDefinition". When I use BEMCLI queries in some BE 2014 Servers, all jobs defined returned ...
Forum Discussion by crakeador | 23 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Moin, ich versuche meine Tapelibrary in Backup Exec 2012 einzubinden. Nur leider wird sie nicht korrekt erkannt. Folgendes Setup: Eternus LT S2 mit 2* LTO4 ...
Forum Discussion by DirkSmit | 23 Apr 2015 | 4 comments