Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Our current setup: Windows Small Business Server 2011 (which is actually Server 2008 R2) Symantec System Recovery 2013 Logical drives are C:, D: and E:. ...
Forum Discussion by lantran55 | 23 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Sorry if this question is off toppic here ..... HI, Can someone give me a Hint regarding ARS DataBase? ...  I need to know if exists a field in the DB that ...
Forum Discussion by AndresCuneo | 03 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution I am currently using SSR2013R2 Desktop Edition on Windows 8.1 64-bit and have used this product on various Windows operating systems for a number of years. ...
Forum Discussion by AndrewTapp | 03 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have an exchange server 2013 RU7 running on a VM 2012 r2.  (within 2012 r2 core hyperV) SSR 2013 r2 sp2 backup runs fine. Restore also! GRO ...
Forum Discussion by Rsit | 13 Apr 2015 | 22 comments
I need a solution OS:Windows Server 2012 What is the question mark mean? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aaron Shao | 08 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I am wondering what the best solution would be for the following: I have on Citrix Xen Server host that has 7 virtual machines on it.  I am currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by downingtownryan | 06 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all. I have had a support ticket open on this now for almost two weeks, with no luck. I have 2 issues. Dell Poweredge T420.  Intel Xeon E5-2450 2.1.  ...
Forum Discussion by mikegrills | 02 Apr 2015 | 39 comments
I need a solution Hi I tried to covert my physical server(X3650m4 + win2012) to virtual server(hyper-v) by SSR 2013 R2.  The covert process worked, but when the virtual ...
Forum Discussion by alc chris | 30 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Product: Symantec System Recovery Small Business Server Edition 2013 Version: 11.0.2.49853 Server-OS: Windows Small Business Server 2011 x64 (with latest ...
Forum Discussion by IT-Tech-1994 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I have just migrated to Exchange 2013, CU7. I have tested  Symantec System Recovery and it does make backups. The issue is SSR 2013 is supposed to be VSS aware, and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RViney | 24 Mar 2015 | 7 comments