Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I've implemented a Content policy that holds messages with ZIP files in Spam Quarantine, and sends a notification to the User for, if they wants, release ...
Forum Discussion by iug | 02 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi People, Where can I find the configuration to change the NTP setting for the Symantec Messaging Gateway v10.5.1-2 ? since this is a VMware virtual machine, ...
Forum Discussion by John Santana | 01 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Dear All, I know we can check the RAID status in SMG GUI.. curious to know why not Symantec did not put exception for hardware utility tool for Dell ...
Forum Discussion by cus000 | 25 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution When attempting to Upgrade SMG from 10.0.3-3 to 10.5.1-2 it disabled end user quarantine for all policy groups besides default. Tech support said both control ...
Forum Discussion by Sbritegate | 25 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Working with a customer to install SMG and Prevent for Email 11.6 using the DLP Connect feature that comes with SMG 10.5.  The mail flow is as follow: GMAIL > ...
Forum Discussion by Leo_Cortes | 23 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all, Few months ago we migrated our messaging gateway solution from TrendMicro IMSS to Symantec Messaging Gateway (SMG). We have been using TrendMicro for ...
Forum Discussion by MSMSMSMS | 18 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Guys. Latest brightmail. When accessing via web, the JVSC process consumes all CPU. We cannot currently access the server. (Security, Messaging ...
Forum Discussion by HaydenK | 15 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, my SMG is configured to "reject connections where no reverse DNS record exists for the connecting IP address " under ...
Forum Discussion by Fabri_Fabri | 13 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution People, I'm having a strange problem where I cannot send email to this one specific email domain. not just me but everyone within the company. So how can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 12 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution have Symantech Messaging gatway with version 10.5. i have configured the Content Filtering violation policy for outbound mails from org. the mail was blocking properly ...
Forum Discussion by Rakesh S | 12 Feb 2015 | 0 comments