Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello experts, I have catalog backup tape and been asked to restore the catalog on a different media server, with different Os installed, with an updated NBU and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arsalanali | 24 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution Just checking this in relation to NBU 7603 and any changes which may have crept in........ If I have a standard schedule setup within a policy of say a daily INCR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 23 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm trying to restore a single file from a NDMP backups done using Netbackup 6.5.6. The restore is failing with the Error "the restore failed ...
Forum Discussion by toshb | 21 Nov 2014 | 9 comments
No I need a solution Hello everyone, I need to know if the following configuration is supported Master ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TecnicoTDS | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all,   I'm executing the following command: bpimagelist -U -pt Standard -d 01/01/1970 and it returns me both, the Standard and the VMware ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Juannillus | 18 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution HI everyone,   We have some SAP workloads; both database and applications that are running on VMware environment. We want to take regular application ...
Forum Discussion by symanuser | 17 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution HI everyone,   We have some SAP workloads; both database and applications that are running on VMware environment. We want to take regular application ...
Forum Discussion by symanuser | 16 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Our backups of VMs seem to complete successfully, the snapshots are created and deleted completed according to the NBU logs, but our monitoring tool indicates that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arctics2 | 12 Nov 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) (crossposted from the Netting Out NetBackup blog ) I’m extremely happy to announce that NetBackup 7.6.0.4 is now Generally ...
Forum Discussion by CRZ | 10 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi. Can someone pleace tell me what to do here? ( i have read this article but i dont understand what to do :( ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kristoffer Lie | 07 Nov 2014 | 5 comments