Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution So, is 2.6.1.2 the latest NetBackup Appliance release? I got that here:  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/netbackup-appliances-2612-now-available ...
Forum Discussion by Lynne Seamans | 24 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all, I want to know if it possible to run netbackup command from 5220 in master/media mode ? When I'm trying via SSH, support, maintenance elevate, ...
Forum Discussion by AntBar | 24 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution I have a question regarding data flow in the following environment: 3 sites, each a seperate NBU domain with a 5230 appliance and multiple windows servers (2K8R2 ...
Forum Discussion by SYMAJ | 21 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution we have a Aplliance 5230 at version 2.6.0.3. It has two storage shelves attached to it. Now in GUI I can see , there are 4 enclosers with ID 99, 252, 41, 24. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChAmp35 | 17 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hello. I have a serious problem with Exchange Information Store backup. The last weekend one of the storage log was full, so we had to remove txt log files by ...
Forum Discussion by TC-hostmaster | 15 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution The Mail Issues that everyone is having with netbackup appliance is fixed in 2.6.1.1, but 2.6.1.2 breaks the email fix. Has anyone else experience this Has ...
Forum Discussion by Todd Smith | 08 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Greetings, I  got involved with one P2V conversion issue which is segementation fault (core dumping) when executing through GUI and nbrestorevm command fails with ...
Forum Discussion by VPATIL | 06 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution I'm currently using Data Domain 860; replicating out to two Data Domain 670 appliances. The data feeding this is done from Symantec NetBackup v7.5.0.5 and 95% ...
Forum Discussion by 75gary | 03 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I have been a Netbackup user for several years, however I am new to the appliance itsself and have some basic questions if someone can help. It is my ...
Forum Discussion by flinttown | 16 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Experts I hope you are fine I need to configure a 5230 appliance to use one of the 10Gb port for AIR, my backups are comming to the apppliance using eth2 and ...
Forum Discussion by josemlvega | 13 Jun 2015 | 1 comment