Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution we recently moved a computer with Procomm Plus on it to a new location in the office. since the move, the computer can't dial out and connect to other systems. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by codynelson | 19 Jan 2016 | 1 comment
I need a solution Hi, Earlier this year (January 2015) I still had an oppertunity to redeem a free "1-year-license" for the product Norton Security with Backup. Does ...
Forum Discussion by P.Luijer | 01 Dec 2015 | 4 comments
I need a solution Just remove my account plz im not a damn company just wanted to try out encypted email and then i have to register all kind of nonsense please remove account thats ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 16061983 | 12 Nov 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, Who's the forum admin/moderator these days? I've a few blog posts that, whilst they've been published, don't appear to have credited ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob.Wilcox | 12 Nov 2015 | 1 comment
I need a solution I sent an email to vuldb@securityfocus.com but I have not recieved a reply. Can anyone give me a good phone number, email address to reach them for assistance? ...
Forum Discussion by lmelton | 22 Oct 2015 | 4 comments
I need a solution When in a thread topic such as this one https://www-secure.symantec.com/connect/forums/how-use-netbackup-761-backup-mapped-drives Clicking on NetBackup in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Will Restore | 28 Sep 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I am trying to contact Symantec to enquire about some products but it seems to be virtually impossible! I started off with the Contact Business Sales page ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AndrewCh | 22 Sep 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, My Email ID that was registed with Connect is now expired. My Office has given me a new email ID. I have forgotten my password, clicking forgot password sends ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lumia_720 | 06 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hi to All, My post has a dot red square line, why? How do I publish a "unpublished" post? Thanks. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ghani01 | 29 Jun 2015 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) So I browsed through the old threads I've created in the past. I found a couple from 3 years ago that both were labeled as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MHope | 04 Jun 2015 | 1 comment