Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution One of my customers uses Oracle as a database for his Accounting System. He uses RMAN scripts to backup and restore data. For Export: expdp system/xxxxxx ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hdablin | 21 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have a configuration whereby netbackup backs up to a Quantum DXI disk pool and then path to tape backups (NDMP) through the DXI to an i6k for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by steve75 | 20 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, I am trying to backup 3 2012 R2 servers with Hyper-V installed.  I am using Backup Exec 2014 SP1 and all machines have the Hyper-V agent installed.  All ...
Forum Discussion by ddorton | 17 Jan 2015 | 13 comments
I need a solution Hi All, I've recently set up Enterprise Vault 11, and I'm now trying to get it backed up using Backup Exec 2014.  Specifically, I'm having an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean_dg | 05 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Bonjour, voici notre problème, serveur DELL T630 sous Windows 2012 R2 (en français), logiciel Symantec System Recovery 2013 R2. Le logiciel fonctionne bien ...
Forum Discussion by alray | 29 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I've been using a BE 3600 appliance for a couple of years now and I keep running up against the deduplication store filling the internal storage array. I'd ...
Forum Discussion by Snuffy | 15 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello We use the Netbackup replication director for our netapps. I have the following workflow: snap of filer1 -> replicate to filer2 -> backup to ...
Forum Discussion by Lumpi | 12 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, Is it possible and supported to use a Synology RS814RP+ NAS as the Backup Exec storage medium? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisMo | 01 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution A number of our Exchange/Outlook users have created folders inside their Inbox (as opposed to folders created inside their mailbox).  Recently I checked our backups to ...
Forum Discussion by keylog | 25 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hello I have a Quantum i80 device with 2 IBM UKTRIUM-HH6 LTO6 drives that I have updated the firmware on as Quantum has said.  It is shown that the drives will work ...
Forum Discussion by mcarlin99 | 24 Nov 2014 | 9 comments