Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution We have just recently completed our email migration from Exchange 2007 to Exchange 2013. I would like to know how to clean up Enterprise Vault without removing ...
Forum Discussion by PoorAdmin | 28 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution One of our technicians is trying to prepare an image for cloning. The Clone Prep tool does not work for SEP 12.1.5 64 bIT. ERROR: Failed: Unable to Get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sonihal | 28 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution I have installed SVA and found the SVA is npt reporting to SEPM Console. We have configured Ipaddres, masak, gateway and DNS for Eth0 Route command in SVA ...
Forum Discussion by Subrahmanyam | 28 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a number of netbackup questions and as you will notice the reccurring "theme" in those questions is around virtulisation of media servers as ...
Forum Discussion by ArisFC | 28 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution We’re currently using SMG 10.0.3-3 virtual edition running on a vSphere ESXi Server 5.0. Ever since the release of SMG 10.5, all available documentation say that ...
Forum Discussion by larpetrun | 28 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, our customer's appliance is NBU5230 appliance (2.6.0.3), which is the only NBU server in their environment. Recently they plan to implement KMS in the ...
Forum Discussion by liuyang | 27 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I have a problem with new cluster: - 2 VMs in one network, - local DNS with host A and reverse DNS is ok, - all connection between two hosts is ok. ...
Forum Discussion by Gregoo | 27 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I've got an issue I cannot find a work around for.... If there is a task running on a machine, for some reason or another, and someone tries to boot to the ...
Forum Discussion by dyeLucky | 27 Apr 2015 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Recently spent months working on an issue with support before engineering found out and mentioned it is a known issue that is not ...
Forum Discussion by smakovits | 27 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Everyboby, Can someone help me? I need to deploy a virus definition for some machines, but need to be only the virus definition, not with a sep ...
Forum Discussion by Lopes | 27 Apr 2015 | 3 comments