Video Screencast Help

Search

Search results

When doing a recover of a partition that is not assigned a drive letter the target drive label may not be correct.  On my system when I try to recover any partition that doesn't have a drive letter assigned the Target drive: will be  listed ...
Idea by Tiger_lcf | 20 Aug 2014 | 0 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I believe it is a shortcomming in DLO 7.5 SP1 that it is not possibleto allow a LUDF to grow to a specified maximum size and once it reaches this size, automatically fall back to backup only to NUDF.   In a perfect scenario, I would be able to ...
Idea by bosse | 19 Feb 2014 | 0 comments
Hi All, Wishes you all Happy & Prosperous New Year. I am working on Netbackup I was looking for the soft copy of " Configure,Install & Deploy Netbackup 7.1" . this book is provide when anyone attend netbackup training ...
Article by abhi3588 | 02 Jan 2014 | 0 comments
Issue Symantec System Recovery 2013 - The status in the tray icon is blank, not able to see if backup/restore was successful or not. A green check mark in the tray icon is also not visible.   ...
Article by MaXi KiNg | 09 Oct 2013 | 1 comment
Hello, it would be great to have the change in the future to schedule the DRIVE IMAGE option. In fact we would to have the chance to make a C: drive copy automatically each day, for example, in a internal secondary Hard Drive (D:) so in case of ...
Idea by pcsenzastress | 20 Sep 2013 | 0 comments
I need a solution I am getting Error E1AD78A5 when attempting to setup a new backup using Symantec System Recovery 2011 Desktop Edition, 10.0.1.41704 The exact error screen is:  ...
Forum Discussion by Kruug | 06 Feb 2013 | 7 comments
I need a solution I'm trying to read .dmp files generated from a DLO version 7 client. I've tried using the Windows Debugging Tools SDK but it doesn't recognize the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mari | 28 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, We have the following:- 1. BE 2010 with DLO.(Windows 2003 Std SP2) 2. DLO Client - Windows 7 (32bit)   Now, most of thesewindows 7 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 14 Dec 2012 | 6 comments
I need a solution hi, Im Maruthi From AJAX FIORI, im trying to installing GUI but not happeing pls find attach file about problem         invaild value for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maruthi.naik | 07 Dec 2012 | 2 comments