Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello Can anyone help me how to install software or to do software deployment at the time of Image deployment. While deploying image we need to deploy software ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 15 Dec 2014 | 3 comments
Hello Everyone, Not sure if this is possible, however if this can be considered, lots of customers are enquiring about the bitlocker support within the Deployment Solution from Imaging tools just like WDS. So far have got to know that for the ...
Idea by MKOKA | 10 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Our current imaging process on 7.5.1 HF4 works fine for 5-8 PC's. After that the subsequent machines boot into automation and the pectagent sits idle. The ...
Forum Discussion by Brandon | 09 Dec 2014 | 11 comments
I need a solution Good afternoon, I’ve got a VM that I’ve been using to put together our “gold standard” image. I finally have things setup right and want to capture the system, but ...
Forum Discussion by BOSH Global Services | 08 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Is it possible to password protect task in the Intial Deployment so that jobs could not be run on accident by end users? If this is not possible can I put in a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mikeb90 | 25 Nov 2014 | 7 comments
Problem: Automation Tasks are in Queued or Pending state with "Waiting for the agent to get the task" message. Cause: The PectAgent (SMA in automation) does not get registered and tasks don't get executed ...
Article by Mauro Dalvit | 21 Nov 2014 | 0 comments
summary When creating bootable USB or .ISO with Bootwiz.exe, Ghost32.exe is not included in the boot.wim file (WinPe4.0 file) bootwiz.exe is located here on the SMP: \Program ...
Blog Entry by Mauro Dalvit | 21 Nov 2014 | 0 comments
summary Announcing the availability of ITMS 7.5 SP1 HF4. This release is available through SIM and contains a number of fixes for the following components: Symantec ...
Blog Entry by hugo_parra | 20 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution Good afternoon, We have just gotten Deployment Solutions 7.5 SP1 HF3 up and running (yay!), but I’m looking for some direction on how to get some of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BOSH Global Services | 14 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution I have a brand new out of box HP 600 G1.  I install the management agent for 7.5 and other plugins without issue but when I install the deployment folder it is not ...
Forum Discussion by mikeb90 | 14 Nov 2014 | 0 comments