Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I attempted to capture an image on a workstation.   The image has the Symantec agent installed. I created a job with the following 3 tasks: 1 - Prepare for ...
Forum Discussion by meloao | 26 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, ​We recently upgraded to SMC 7.5.  Part of this involved setting up a new package server for our main site, and importing our images as we would like to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by trav531 | 23 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I was wondering if there was a documented cleanup process of personality captures on the Site Servers.  I haven't been able to find much on if its manual or ...
Forum Discussion by frickea86 | 18 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution All, I am trying to create a single managed software delivery that can be used to target both x86 and x64 machines.  As I test the policy on the x64 machines, it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jms97 | 17 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Dear All, I have been setting up our DS 7.5 SP1 HF4 system to work with SSL according to the following article: ...
Forum Discussion by QuietLeni | 16 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, We currently don't have an imaging soloution and we need one. I've set up an isolated test enviorment with a 2012 R2 server (Domain/DHCP/DNS) and ...
Forum Discussion by EstioIT | 12 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Is anyone aware if there is an updated Altiris Data flow diagram for 7.5?  Or is this one still applicable? ...
Forum Discussion by jms97 | 10 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi there - I've been trying to resolve this issue for days so I'm hoping someone has the answer here. On a managed computer, if I issue a "Boot to ...
Forum Discussion by BlindDeployment | 04 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Does anyone know of a way to enable the local admin account after bringing down an image through a system configuration or script? Have you tried this one? net ...
Forum Discussion by St.Brendan | 30 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm looking for some assistance with imaging Centos servers using Symantec/Altiris Deployment Solution 7.5. As I understand it, the task "Prepare ...
Forum Discussion by CopperBlue | 29 Jan 2015 | 0 comments