Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Auto or manual,  incremental or full backups of my system drive (C:) (has system protection turned on) is creating and editing the system restore files in the ...
Forum Discussion by dmcmillen | 25 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution im using BE 14.1 SP2 and last hotfix applied, with a server 2012R2, and Local Disk storage. Suddenly Job holds in queued and stay forever until manually cancel. ...
Forum Discussion by Julio Liquidano | 25 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Guyz. Can any one share the Snap shots of installation of Data insight. (Security, Data Loss Prevention (Vontu), Basics, Windows Server (2003/2008)) ...
Forum Discussion by Zargham Ahmed | 25 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I am getting the following events from our newly build server 2012 r2 server with BE 15. I am not sure what is causing this issue, but it appears to be related to BE ...
Forum Discussion by Vdang | 24 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution I have a situation where I need to backup 3TB of compressed data on a regular basis.  I have two 5220 appliances both acting as Master/Media servers.  I really ...
Forum Discussion by Wes T. Gator | 24 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I have Symantec Encryption Desktop and I want to export my private key.  The only option is an ASC file, which is not password protected.  How do I export my private ...
Forum Discussion by ed16 | 24 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution The "Generate Key" component in Workflow Solution (I'm referencing to version  7.5.3001 version) allows user to generate an encryption key using DES ...
Forum Discussion by MHope | 24 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all, I have a policy with the response rule on "log and copy" on a DLP 12.5, at this moment more than 3000 events have been log, and I have a ...
Forum Discussion by August ort | 24 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I have created a Backup job for a Synology NAS device. The full backup runs with no issues, but when it is time for an incremental backup it just preforms a full ...
Forum Discussion by DDev | 24 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I have installed the workstation install several time on this W7 PC It is identified in the Management Console with a red x and states it needs a reboot. I ...
Forum Discussion by magnetoram | 24 Apr 2015 | 0 comments