Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello I am having a problem with indexing and the amount of disk i/o it generates on the back-end storage. I have a system with seven exchange servers spread ...
Forum Discussion by Groombro | 23 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi There, I had this EVPM process which would create and populate folders in people's Outlook and set retention categories on them. This process is broken now ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DJSAJJAD | 16 Apr 2015 | 15 comments
I need a solution I sit possible to forward a single or multiple message from the archive after the shortcut has been deleted (from EV Search) V11.01? If not, are there any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Scott _Hastings | 10 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Audience hi I know how to move all INDEX data and change SQL entries for EV organization to point to new INDEX server. My question is, which roles, ...
Forum Discussion by Robert Primozic | 09 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution All, We have a single EV 10.04 server and a 3 server Exchange 2013 SP1 CU7 environment.  EV archiving and journaling is running with no issues. I am working on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aschnarrs | 08 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, Interesting issue. We use a query based AD-group to provisioing everyone with a mailbox on exchange-servers. This was done for mailbox-archiving for ...
Forum Discussion by GertjanA | 03 Apr 2015 | 0 comments
 The article below describes the changes made in Compliance accelerator in version 11 SP1 to support new content types SMTP, IMAP and Social. To support sampling for the new content type the compliance sampling mechanism was changed by removing the ...
Article by RahulG | 02 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi team.  Our end-users use encryption technology to protect their emails\attachments. Before Journal Report will be archived by EV, original encrypted email ...
Forum Discussion by zubkoff.s | 02 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution We run an Enterprise Vault 10.4 server and are moving to Exchange 2013. I have registered OwaWebApp on a new Exchange 2013 user. When accessing the Enterprise Vault ...
This issue has been solved
Forum Discussion by btrowdy | 24 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I'm new to EV and I have a fresh installation ov EVault 11. We have decided to use EV Search only (without shortcuts) and it works great on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yxm | 23 Mar 2015 | 2 comments