Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a IBMTS3310.  I have 10 drives and up to say a week or two ago I have been able to use all 10 drives. Server is windows 2008 R2 SP1 Master/Media is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NathanNieman | 22 May 2015 | 15 comments
I need a solution Hy Guys, Configuration On Storage that Say "Allow Backup Exec To Delete All Expired Backup Sets" , is it work for Tape Based Storage too or Only the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vero Wahyudi | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I migrated Netbackup server Operational Systema from W2K3 to W2K8 R2 and performed successfully the catalog restore. All environment is working proporly ...
Forum Discussion by nandolester | 21 May 2015 | 8 comments
I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, i have following Job config.. ServerA: Backup 2 Disk SQL - 8:00 pm Backup 2 Disk inc (log) - 8:00 pm The problem is that the log backup never ...
Forum Discussion by dave_F | 20 May 2015 | 3 comments
I need a solution I recently disovered due to an ugly situation that transaction logs are needed and i was wanting to see what others are doing in regards to truncating the logs.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 18 May 2015 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) I would like to see support for LTFS, especially in the V-Ray edition of BackupExec.  If we need to restore a file from TAPE of a ...
Forum Discussion by moon12345 | 15 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi guys,  We have a issue wth Backup Exec 2015.Our SQL job is failed.i attached the log file.plz look that and give me the solution. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 12 May 2015 | 6 comments
I need a solution Hi Team, Recently I have changed Tapes 1.LTO5 3TB (labled XXXXL1) 2. we are using IBM-ULT3580 drives 3. Dell tl4000 hardware box After changing ...
Forum Discussion by sagar666 | 11 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hello, I was wondering if there was a way to either backup the entire Users folder on OS X or to be able to set a path variable like Windows. I am trying to backup ...
Forum Discussion by kevin.hall | 07 May 2015 | 1 comment