Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution We have email monitoring setup and it automatically creates tickets from a traditional email with a subject and body.  We have a phone system that when the support ...
Forum Discussion by phoward74 | 18 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution We are experiencing an issue in CEM when attempting to add servers to the Symantec Management Platform Internet Gateway Manager application on the servers tab. When ...
Forum Discussion by JohnVee | 12 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello to all the Gurus of SEPM . I have a query would highly appreciate if someone could kindly answer my queries: Why does the content  definations get ...
Forum Discussion by Outrageous | 11 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hello, Can anyone advise whether a registered SEPM admin account whose password has expired would continue to receive any email notifications setup against it? ...
Forum Discussion by GGinners | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution I installed SSR 2013 R2 on a 2008 R2 server trial version (Awaiting delivery of key). All went well with the install however once I run through the SRD wizard in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SBSTECH | 09 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, Anyone else having this issue. On the home page: Latest from Symantec has stuck on: 12/07/2014 r1 , However the latest on Manager is correctly shown? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 08 Dec 2014 | 12 comments