Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi , i need help. My client has  oracle under UNIX , and my question is : this operative system is compatible with B.E. 15?  my client use UNIX for some systems... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 30 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hello Everyone,  Hope you all are doing great... I have a question, i am trying to download 12.1.6, the latest version of symantec but when i go to this page ...
This issue has been solved
Forum Discussion by waelhilal | 22 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi ALL, I would like to know if the BE 2015 Encryption Support the Encryption to backup dedupe storage? Thanks You should not enable You should not ...
Forum Discussion by RickAndrei | 17 Jun 2015 | 14 comments
I need a solution Hello Everyone, I have created a storage unit group with 2 storage units configured in failover mode. We have DataDomain as Storage target. Have installed ...
Forum Discussion by rVikas | 15 Jun 2015 | 12 comments
I need a solution Hello guys, I need a help of migrating steps of Symantec Bright mail/Messaging gateway. Now we have  v9.5.2-3  .We show our updated version is  10.0.3-3 ...
Forum Discussion by shaabin | 09 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello guys, Last week our company has purchased the license SEPM 12.1.5 for the complete users. As a team leader i updated it to 12.1.5, there were many issues ...
Forum Discussion by Ahmed.Suhail | 08 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments