Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I am checking to see if anyone else has run into this issue in the past, any past. we deploy most of our updates from the Altiris patch management solution and for the ...
Forum Discussion by JohnVee | 26 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution HEllo Guys  i need some help and information,I have plan to upgrade our SEPM server. current suitation: TWO SEPM SERVER WITH SQL DATABASE,Both are in ...
Forum Discussion by shaabin | 25 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I am upgrading Netbackup Solaris clients, as i have only 512 Mb space in most of the servers, which cannot be expanded further. So i downloaded ...
Forum Discussion by rVikas | 21 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Environment : Solrais 10 Master Server with 7.6.0.1 version and 7.5.0.6 Media servers with Solaris 10. Clarification Needed As we are going to migrate ...
Forum Discussion by Yuvi | 19 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hello Guys, I need some help for regarding USB blocking through SEPM 12.1.6 server. MY Demands.. * I need completed usb blocking Exclude :Phone ...
Forum Discussion by shaabin | 16 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
Hi, We have around 400,000 public folders in our organization, however our users cannot restore any public folder items where there is a Exchange replica. This KB article explains our issue and as of now there is no fix to this issue... Symantec ...
Idea by Tifosa | 13 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all -  I am currently upgrading my servers (FROM: Windows 2008 R2 with Backup Exec 2010 R3, TO: Server 2012 R2 with Backup Exec 2015). I do not ...
Forum Discussion by Backupz | 10 Aug 2015 | 18 comments
In LUA , we have to manually enter users and passwords, without any link to AD. Easy to forget, not convenient. It would be so much easier if we could just Add an AD group in the user management list, and then at login, we indicated  domain\user  ...
Idea by GreenElfe | 07 Aug 2015 | 0 comments