Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Does anyone know how do I compress my backup? I set the option in the edit backup "hardware, if available, otherwise software", but is not compressing. I ...
Forum Discussion by matheus.silva | 16 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Does anyone know how to configure backup for it to be canceled if it is taking longer than normal? Kinds regards! Set this parameter in your Set this ...
Forum Discussion by matheus.silva | 16 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution I wanted to check and see if anyone else is experiencing a large number of false positives associated with SONAR.SuspLaunch2 It's already identified three ...
Forum Discussion by SEP_FMI | 16 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Team, We are planning to upgrade the NBU ina VCS clustered infra from 7.6.0.1 to 7.6.0.3 I am aware that its advised to perform this on secondary node first ...
Forum Discussion by BVshet | 16 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi We using Client Management Suite 7.1 We observe that from last 6 days clients not communicating with NS server. We deployed one software it got ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 16 Sep 2014 | 12 comments
I need a solution Hi All,   We are planning to upgrade our existing Symantec opscenter server from 7.6.0.2 to 7.6.0.3 can any one provide me with links to any known issues. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BVshet | 12 Sep 2014 | 4 comments
MSL
I need a solution Please help me to move some client from one SEPM to another SEPM with help of Management Server List (MSL)   Did you configure Did you configure it? ...
Forum Discussion by SKP | 11 Sep 2014 | 12 comments
I need a solution I know we can able to bloack the access of the application from Application Device Policy but can we able to track the access of usage? USB access log is capture ...
This issue has been solved
Forum Discussion by happy_blaze | 11 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, Our SEPM server running version 12.1.4104.4130 is having a high network utilization and is sending out about 20-30 Mbps of data for a couple of hours ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hamad3914 | 11 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution The current setup is the main office has SEPM installed and get updates from Symantec Ø  On local site there are 3 units PC but only one PC has internet connection ...
Forum Discussion by jun82 | 10 Sep 2014 | 3 comments