Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, according to SCL there's still no official support for RHEL 6.6, which basically leads to "i'll wait to update until it's supported". ...
This issue has been solved
Forum Discussion by paolo.francolini | 06 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all,   Does anyone know when SFWHA will support Microsoft SQL Server 2014? I dont see SQL 2014 in support matrix.   Thanks     Allen ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ylin-123 | 15 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution ı can not open Sepm after the update from 12.1.4 to 12.1.ru5. ı complete installition with all success no warning or anything. But when ı wrote user name and password ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tulkas_61 | 30 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution We are running Backup Exec 12.5, is it at all Vulnerable to ShellShock? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Helpmeplease123 | 29 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I just want to confirm with you, why is that the installation package is smaller than the previous version ? for both management server and also the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 23 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   I was trying to deploy the BESR agent on a windows 2012 machine but it was failing. Knowing that I have BESR 2010 with the latest service pack. Does BESR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 14 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am not able to find few machines in SEPM console. But I can see, SEP client is communicating properly with SEPM cosole. Also, I can see the logs for client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KK_4984 | 11 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hello everyone! I'm testing new version of DLP, 12.5, and have found some strange stuff I haven't found in earlier versions: I set up a Endpoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution I have one computer that have been infected by a virus and when ever i open any forlder, i get i file in it that is called Decrypt-Instruction , 2 web file and one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by waelhilal | 30 Aug 2014 | 7 comments