Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution HI guys...,     We are using SYSTEM CENTER ENDPOINT PROTECTION Antivirus ...we need to uninstall this antivirus and install SEPM 12.1.5. Any one know how to ...
Forum Discussion by shaabin | 24 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution hi guys..  I am using SEPM 11 version..now all client will not updated error..all clients are out of date,is there is any solution for this?Is symantec is support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 21 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi everyone, My customer asking me a question: "My company had been attack by a virus name TPT locker and all work file word, excel, etc. had been encrypted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Guys...,   I install SEPM 12.1.5..and i create the packages and before push ,there is one step to search the computers\client..In that steps ,some clients are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 17 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Dear all, In Future, my company upgrade all server 2008 to server 2012. So Symantec Endpoint Protection have support Server 2012 ? Thanks so much. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CuongTran | 04 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution Hi All, Need to know what is the replacement product for Symantec Drive Encryption with Encryption Server by PGP; Since, it shows as EOL; Thanks in ...
Forum Discussion by Shwin23 | 17 Dec 2014 | 1 comment
We have deployed web gateway in proxy mode with SSL scanning. We have provided access to "NEWS" category to the internet users, since "NEWS" content in Text format is allowed as per org policy However, the streaming video in ...
Idea by Ramsy | 15 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution I've been searching Symantec for any data related to the Sony 'drive wiper' attack, especially interested with virus definitions. Maybe I am using the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Richard Dempsey | 04 Dec 2014 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have a laptop at a remote site with pre-boot logon issues. The Admin passphrase does not work. Usually when this happens(which is ...
Forum Discussion by padala | 25 Nov 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Looking for any information on SEP 12 RU5 upgrades from others who have already pushed to the new version. Our environment is very ...
Forum Discussion by PFUNK2803 | 18 Nov 2014 | 11 comments