Video Screencast Help

Search

Search results

The version numbers of several products (including Symantec Products) are not up to date! Ex. NetBackup Appliance does not go higher than v2.6.0.3 and we are already on v2.6.1 (and v2.6.1.1 is upcomning) Ex. NetBackup does not go higer than ...
Idea by rblaas | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Guys.. How to connect the Embedded Data in sybase?? How to configure Account in SEP database(read only database user acc)?? What version of SEPM? You ...
Forum Discussion by shaabin | 10 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hi Guys..,   We are using SEPM 12.1.5..Is Symantec will blocked The Wondows(7/8.1) update.??????? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 03 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution We use Ghost Solution suite 2.5 and have been waiting for Windows 7 driver support for years now. Is there any updates being released soon we are in desperate need for ...
Forum Discussion by tjackmanOPT | 22 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution hi guys..  I am using SEPM 11 version..now all client will not updated error..all clients are out of date,is there is any solution for this?Is symantec is support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 21 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi everyone, My customer asking me a question: "My company had been attack by a virus name TPT locker and all work file word, excel, etc. had been encrypted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Guys...,   I install SEPM 12.1.5..and i create the packages and before push ,there is one step to search the computers\client..In that steps ,some clients are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 17 Jan 2015 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Looking for any information on SEP 12 RU5 upgrades from others who have already pushed to the new version. Our environment is very ...
Forum Discussion by PFUNK2803 | 18 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution We are implementing Enterprise Vault 11 in Our customer. The customer have a DAG with two servers (Echange 2010). We have 4 databases All the databases are mounted ...
Forum Discussion by Bigenthy | 04 Nov 2014 | 13 comments