Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi guys, We have some issue with SEPM 12.1.5,We upgrade 12.1.4 to 12.1.5. Now some issue: Security Status-Attention Needed  QUERY FAILED This query ...
Forum Discussion by shaabin | 26 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Can you confirm to me that our Symantec definition correctly cover us against Cryptolocker.G Yes, it is. See the writeup Yes, it is. See the writeup on it ...
Forum Discussion by nikhilesh | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi guys,  We need a help. Now we install SEPM 12.1.5 in windows 2008 R2with Embedded.we have plan to SEPM Server move to windows 2012 R2 with SQL..what are the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Mar 2015 | 4 comments
The version numbers of several products (including Symantec Products) are not up to date! Ex. NetBackup Appliance does not go higher than v2.6.0.3 and we are already on v2.6.1 (and v2.6.1.1 is upcomning) Ex. NetBackup does not go higer than ...
Idea by rblaas | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution hi guys..  I am using SEPM 11 version..now all client will not updated error..all clients are out of date,is there is any solution for this?Is symantec is support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 21 Jan 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Looking for any information on SEP 12 RU5 upgrades from others who have already pushed to the new version. Our environment is very ...
Forum Discussion by PFUNK2803 | 18 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I've got the known message "Client has decided to reject the upgrade". I can't find any solution. Under "my company" ...
Forum Discussion by Fredoxmm | 17 Oct 2014 | 13 comments
I need a solution Hi, Note that when backing up the active copy, the exchange server was getting loaded and the end users were nno longer able to send and receive emails during the ...
Forum Discussion by lanloun | 14 Oct 2014 | 3 comments