Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 4 comments
I have NetBackup 7.6, and I want to review ideas for that. I do not care about Backup Exec, or pretty much any other of the idea categories, with the possible exception of appliances, if I decide to get one. Reviewing, and voting for these ideas ...
Idea by Genericus | 01 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Everybody, This is my problem. I am using SAN of Proware which doesn't support NDMP, so that I can't use BE 2010R3 to backup directly from SAN to ...
Forum Discussion by ketvo | 25 Jun 2015 | 17 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, I discover a FUNNY news for all V-Ray Edition On BE 15..... Page 15 of licencing Guide..the surprise is that you need to ...
Forum Discussion by Sterckmans | 23 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello guys, I need a help of migrating steps of Symantec Bright mail/Messaging gateway. Now we have  v9.5.2-3  .We show our updated version is  10.0.3-3 ...
Forum Discussion by shaabin | 09 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) The following Ghost Solution Suite 3.0 documents are available for your reference: Document URL ...
Forum Discussion by kedar_k | 01 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, I have backup Exec 2012 and when i attemp to restore, i get the following error message: the supplied datetime represents an invalid time for example ...
Forum Discussion by lanloun | 28 Apr 2015 | 2 comments