Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We have a master server(UNIX) 7.6.1.1 and a Live Update Server Windows 2008 7.6.1.1 that we use to update Windows Clients. We have other master servers in our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bmaro | 16 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All, Please can someone elaborate on SPC ver 3.0 and when end of life is? Also, what other alternatives is there for customer ?? (Security, Symantec ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 14 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Everybody, This is my problem. I am using SAN of Proware which doesn't support NDMP, so that I can't use BE 2010R3 to backup directly from SAN to ...
Forum Discussion by ketvo | 25 Jun 2015 | 17 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, I discover a FUNNY news for all V-Ray Edition On BE 15..... Page 15 of licencing Guide..the surprise is that you need to ...
Forum Discussion by Sterckmans | 23 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, i need the documentation for study this product and i can't find this admin guide, please anybody can help me ?  i need the admin guide for version: 10.5... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 22 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello guys, I need a help of migrating steps of Symantec Bright mail/Messaging gateway. Now we have  v9.5.2-3  .We show our updated version is  10.0.3-3 ...
Forum Discussion by shaabin | 09 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments