Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi   We are looking to decommsion one of our EV servers which happens to be the first in the site and probably the directory master? We had built a new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EVMan | 30 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi   We have introduced 2 x new EV9 servers in our exisiting site. Previously we had a provisioning group target the 'whole exchange org' for all our ...
Forum Discussion by EVMan | 29 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi   We have 4 x EV9 servers. 2 are oldev9servers servers, target ex2003 and are slow. 2 target exchange 2010 and are much quicker (ev9newservers). After ...
Forum Discussion by EVMan | 24 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi We have 2 exisiting VM servers (win 2003) which target our exchange 2003 mailboxes. I have built 2 x physical win2008R2 servers which i want to target our ...
Forum Discussion by EVMan | 21 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi   We will be moving mailboxes to a new exchange 2010 / EV9 site (from an existing EV9 site). As we are taking shortcuts with us what is the best way of ...
Forum Discussion by EVMan | 17 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hi   We have 2 EV9 sites in the same domain - one targets exchange 2003 and the other is a new EV9 site which targets ex2010. We have only be asked to move the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EVMan | 14 Mar 2011 | 8 comments
I need a solution Hi   We have a shiny new EV9 site of which targets our shiny new exchange 2010 environment. We will now be using this new EV9 site as our mailboxes are ...
Forum Discussion by EVMan | 13 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution Hi   We have 2 x new physical (win 2008r2) EV9 servers. We have site reslience (physical data centres). One server is running the archiving task and the other ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EVMan | 08 Nov 2010 | 3 comments