Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution NBU 7.5.0.7 Hi all,  Just wondering about an SLP configuration... Backup runs to an MSDP then duplicated to and OST VTL. Because the VTL is OST enabled, ...
Forum Discussion by bpdown | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, My restore job is failing with below status : restored  has writen some data and after failing. NBU master, media 7.1.0.4 NBU client 7.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, At where I work, we have had a lot of departments merging. First we were backing up just Solaris 10 servers, then the Windows team wanted to have their ...
Forum Discussion by cyberninja | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution In my lab i have a working netbackup for vm's on esx using the plugin and transfer methode san. In a presentation i've found this slide. Is there any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by itsup-ast1 | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution NBU 7.6.0.3, Windows 2008 R2 and Solaris 10 clients i'm following this link to configure my LiveUpdate server ...
Forum Discussion by rino19ny | 27 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hello , I have 2 new server witch are clustered (VCS cluster ) , I Intended to install NB clustered master serve 7.6.0.1 on both of them but when installing on ...
Forum Discussion by Mostafa.T | 26 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution NBU 7.6.0.3, Windows 2008 R2 and Solaris clients i'm finally configuring a LiveUpdate server by following this steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rino19ny | 26 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all, We have migrate out master server version from 7.0.1 to 7.6.0.3 and also there is Netbackup appliance as media server. And prior the migration, all the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tarmizi | 26 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I am using below command to see if netbackup client is installed on it or not. It is waiting for 30 seconds before responds back with error message Is there anyway ...
Forum Discussion by somesh_p | 26 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution L.S. We use Netbackup since 2005 and performed backups until 2009 with infinite retention. In 2009 (when we started using LTO3-tapes) we implemented another ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jaap Hartog | 23 Jan 2015 | 6 comments