Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are having an issue with Active Directory users logging onto SOME PC's .  From certain PC's, logon attempts result in the error "Invalid ...
Forum Discussion by CathyPC | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I am brand new to Service Desk.  I was wondering if there are other organizations out there that have need to assign multiple individuals to an incident, ...
Forum Discussion by mclpgfh | 21 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Has anybody successfully update the SD workflow to correct Incident(s) with missing assignments aka Orphaned Tickets. I know there are solutions in the connect ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 16 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I was wondering if anyone has this issue. Whenever our users type in these symbols < or > ....they can't submit the incident. It gives them an error ...
Forum Discussion by MathieuVautour | 15 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Most of the Information synces up but for some reason emloyeeNumber will not sync.  I can open AD Explorer and log in to AD with application identity and see it ...
Forum Discussion by Kevin Shilling | 15 Jul 2014 | 4 comments
On Submit Incident Advanced form you can automatically select Primary Contacts location and department.  This apply only when primary contact is added via search on form. If you need same functionality when clicking on "Check if user exist" ...
Article by OttR | 07 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, The user is authenticated in Process Manager. When user clicks a link to the create a ticket another authorization request opens. How this second ...
Forum Discussion by Olga Kachalova | 03 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello,   i have build a customized ProcessViewPage. On my Workflow i have set this Page at the SetupProcess Component. All works fine. But now the customer ...
Forum Discussion by breitenborns | 01 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I know that we did this in 7.1 and that there's a great document on what to change/add in the EmailMonitor workflow to make this happen. What we'd like is ...
Forum Discussion by jpellet2 | 27 Jun 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello everyone,   You can find references to all ServiceDesk 7.5 SP1 documentation in the following Connect article. Please ...
Forum Discussion by @nkit | 18 Jun 2014 | 0 comments