Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi team,  I want to configure four different media pools for daily /weekly/monthly backups and one scratch pool. The backup will run on disk only (MSDP backup).  ...
Forum Discussion by Brits | 21 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I have a NetBackup master server with version 7.5.0.7 on linux host. And I've installed a NetBackup Java Admin Console with version 7.0 on windows ...
Forum Discussion by etcnix | 21 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Ever week I have to clean up the logs. which give me about 11 GB to keep everything moving. This is a windows server master/media, and also has OPcenter running ...
Forum Discussion by NathanNieman | 21 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I can't find it in goodies and init.d, other places? Thanks. if you got opsCenter , from if you got opsCenter , from there too you can ...
Forum Discussion by HowardYu | 20 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hello! I think I ran under situation explained here: https://support.symantec.com/en_US/article.TECH74570.html  but I can't find the key information I ...
Forum Discussion by el_grom | 20 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I'm having problem with Backup Exec 2012 SP4 in backing up some files to the tape drive because it is regarded as successful by BE job report but the size ...
Forum Discussion by John Santana | 19 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi , Currently i configured a policy with 4 user backup schedules , one for full backup to tape and one for full backup to disk and also one incremental to tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deyaa | 19 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution HI  BE 2014 With Deduplication Disk( upgraded From BE 2012 SP4) is not deleting Expired "Exchange 2013"  VM & Database Backups . i tried Manually ...
Forum Discussion by mgmasterv2 | 16 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution I have read the multiple threads about VSS error messages that pop up when you install a new USB HDD for backups and I am experiencing the same challenge.  Even ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dan-Ottawa-Char... | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution hi Team,  I have got one media server for my master server. I have finished installing Netbackup media server software . Now Need help in adding this media server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brits | 16 Apr 2015 | 4 comments