Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello,   For a while, our company used Altiris HelpDesk Solution 6.0 SP3, and while it had its problems, searching and running reports was not only easy, but ...
Forum Discussion by romelle | 22 Apr 2014 | 3 comments
Hello, For a global company, the ability to configure each Site Server a seperate time to sync would be beneficial instead of one SET time currently within the SMP tasks. (Endpoint Management, 7.x, Altiris Client Management Suite, 7.x, 7.x, ...
Idea by Blade_CO | 22 Apr 2014 | 0 comments
One of the biggest pain points of ServiceDesk is the amount of time it takes to query NS for the user location and department.  Why not populate this information in the user data within ServiceDesk itself and query NS while the ticket is being generated ...
Idea by Justin Dybedahl | 22 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution I'm preparing to upgrade from ITMS 7.1 to 7.5.  One requirement is to switch to SSL / HTTPS if planning to implement CEM, which we are.  In discussions late last ...
Forum Discussion by JoeVan | 21 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution I would like to create an image of a fully configured ESX1 5.1 Server that I can deploy out to new Servers.   Does anyone know if this is possible or if a tool ...
Forum Discussion by P4trick | 21 Apr 2014 | 1 comment
It's amazing what a product is designed to do, when you really look at it.  Most of the time, people only use about 20% of a product's features.  True story! This video ...
Video by Thomas Baird | 21 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone I'm working in a few reports with IT Analytics on Altiris.The company i'm providing services is asking me for two reports: - All ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Apr 2014 | 0 comments
Go To Meeting (details inside) Thu, 24 April, 2014 - 14:00 - 15:00 EDT For years people have ...
Event by Thomas Baird | 18 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution hi All, wrt doc no. ttp://www.symantec.com/docs/HOWTO1201    referring for inventory solution please help me with following queries - As per  Doc  ...
Forum Discussion by vinayak patil | 18 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, I try to send the test e-mail and appears an error "There was an error sending your message. Make sure you have entered a valid SMTP server and ...
Forum Discussion by Olga Kachalova | 18 Apr 2014 | 4 comments