Video Screencast Help

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Hi all, I'm playing with Altiris - sorry SMP - for long time enough now to really believe in the Technology – so don’t get ...
Forum Discussion by anthonypascucci | 24 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hello! We use Backup Exec 2012 SP4. We backup the data of our servers (on VMWARE) to a deduplicationfolder on a NAS (connected via iSCSI). I have there a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Guschelbauer | 24 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution As the 52xx Appliances do not support iSCSI attach I am just wondering what is seen as best practice for securing VMware data when the datastores reside on an iSCSI ...
Forum Discussion by SYMAJ | 23 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, We are in the process of migrating our Exchange infrastructure from on-premise to a cloud-based IAAS environment.  We use EV purely to archive the journal ...
Forum Discussion by yarg | 23 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello,   For a while, our company used Altiris HelpDesk Solution 6.0 SP3, and while it had its problems, searching and running reports was not only easy, but ...
Forum Discussion by romelle | 22 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, Wanted to know if there is a way to use LDAP to authenticate users into the Universal Server vs. using the built in administrator accounts and roles. I ...
Forum Discussion by 3L3M3NT | 22 Apr 2014 | 1 comment
Hello, For a global company, the ability to configure each Site Server a seperate time to sync would be beneficial instead of one SET time currently within the SMP tasks. (Endpoint Management, 7.x, Altiris Client Management Suite, 7.x, 7.x, ...
Idea by Blade_CO | 22 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, Is there a way to configure a LU policy that states - when GUP A1 is offline, it must start obtaining updates from GUP A as a failover and when GUP A1 comes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 22 Apr 2014 | 14 comments
I need a solution Hi, I need to know if Netbackup 7.6 works with Xen Server 6.0.2 or 6.2 (and citrix virtual desktop). There is and agent available? Any comment will be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Javier_dell | 23 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi everyone. I have been doing EV since 2005, but only started archiving Sharepoint recently. Is this normal, expected behavior? 1. A Sharepoint item is ...
Forum Discussion by ANDREY FYODOROV | 21 Apr 2014 | 2 comments